50plusstreffen

Rate this item
(6 votes)
senior eksempel bilde

 

50PLUSSTREFFEN

 

50PlussTreffen er Norges første dating - og vennenettsted for deg som er over 50. Dette nettstedet er norskeid og vil derfor kunne legge til rette for aktiviteter rundt om i landet. 50PlussTreffen legger stor vekt på å være et seriøst og trygt nettsted.

 

 ferdigknapp50pluss

 

Tilrettelagt for seniorer

50plussTreffen er tilrettelagt for senior dating og derfor er enkel funksjonalitet viktig. Det er ikke mange innviklede funksjoner som ligger i fokus, men simplisitet som gjør det enkelt å ta i bruk de redskapene man trenger for å komme i kontakt med likesinnende - og det er vel det som er bunn i grunn det underliggende poenget med nettdating!  50plusstreffen tilbyr også hyggelig kundestøtte, for de som trenger hjelp til å laste opp bilde eller skrive inn profiltekst. Dette er derfor er godt tilrettelagt nettsted for senior dating. 
 

Seriøst

50plussTreffen legger stor legger vekt på at medlemmene skal være ute etter å oppnå seriøse, langvarige relasjoner. Profiler med seksuelt innhold eller seksuelle undertoner godtas ikke. All medlemskap blir godkjent manuelt, og nettstedet blir kontinuerlig gått igjennom på jakt etter avvikende adferd.  


Gunstige priser

50plussTreffen er mye rimeligere enn de aller fleste andre kontaktnettsteder. Man kan få date gratis med basismedlemskap eller oppgradere til plussmedlemskap, slik at man får tilgang til flere funksjoner på nettstedet. Her er priser på plussmedlemskap: 

plusspriser

 

Som gratismedlem kan du få kontakt ved å svare på meldinger og sende blunk og venneforespørsler. Du kan også opprette et bildearkiv. 

Som plussmedlem kan du i tillegg ta kontakt med alle dem du ønsker. Og alle medlemmer (også gratismedlemmene) kan ta kontakt med deg. Dette øker dine sjanser betraktelig for å finne en partner. Så bli gjerne plussmedlem på 50plusstreffen, først som sist!
 

Webadresse

www.50plusstreffen.no  
Read 9652 times
More in this category: Sukker »