be2

be2

be2 beskriver seg som Norges førstevalg for høyt utdannete mennesker og en av de førende datingtjenestene. be2 har vokst jevnt siden den ble lagt ut på nettet i 2004, og denne siden tilbyr tjenester til over 16.000.000 medlemmer i mer en 30 land fordelt på 6 verdensdeler.

be2

Rating:
Du har stemt vellykket. Beklager, du kan bare stemme en gang.

be2 hevder at i motsetning til vanlige datingportaler, er deres tjeneste rettet mot mennesker som søker etter et lykkelig og varig forhold.

be2 er basert på en vitenskapelig analysemodell som er basert på psykologiske, anthropologiske og sosiologiske kriterier for å måle hvordan to personer passer sammen. be2 presenterer kun medlemmer som du matcher spesielt godt med og medlemmene er sikret  anonymitet gjennom hele prosessen. Du kan selv bestemme om, når og hvem du vil dele personlige opplysninger med.  

Partneranbefaling som passer til din personlighet 

I likhet med mange andre datingsider er be2 sitt konsept basert på en personlighetstest. Resultatet fra denne testen blir brukt til å lage en  personlige profil og en beskrivelse av din idealpartner. Det er slik b2 kan presentere kun medlemmer som passer til din personlighet.

Testresultat og partnerprofil uten kostnad

be2 lar deg få ta personlighetstesten og få testresultatet ditt, beskrivelsen av din idealpartner, samt anbefalte medlemmer og deres profil uten å måtte betale. Du får også muligheten til å kontakte et be2-medlem som vekker din interesse - helt uten kostnad. 

Vitenskapelig ekspertise:

be2 har utviklet variabler som er basert på relevante resultater i personlighetsforskning og partnerforskning, og disse er spesielt viktige for et vellykket forhold. I samarbeid med forskningsekspertisen har be2 konstruert et spørreskjema som er enkelt og som kan besvares på kort tid. 

Suksessgaranti:

Det finnes en suksessgaranti som sikrer deg kontakt med minst 10 partneranbefalinger. Skulle du ha kontakt med færre, forlenger be2 medlemskapet ditt uten kostnad.

Anonymitet 

Du bestemmer hvem som får se bildet ditt og hvem du vil ha kontakt med. Det interne epost-systemet sikrer deg kommunikasjon uten personlig informasjon. 

Pris

Prisene er kun veiledende. Be2 ligger ganske høyt prismessig og den korteste medlemskapstiden er foreløbig 3 måneder. 

12  måneder   2120 kr Per måned: 260 kr
6  måneder 1680 kr Per måned: 280 kr
3  måneder 1461 kr Per måned: 487 kr