Nettdating

Nettdating

Nettdating ble lansert i februar 2010. Som medlem kan du snakke med andre single mennesker, sende og motta venneforespørsler, skrive på hverandres vegg, se hvem som har besøkt din profil, snakke i megafonen og chatten, opprette din egen blogg mm.

Nettdating

Rating:
Du har stemt vellykket. Beklager, du kan bare stemme en gang.

Nettdating framstår som et ryddig nettsted der det er lett å finne fram til alle funksjoner. Det er mye funksjonalitet du som medlem, kan leke deg med. 

Magasin

I magasinet på Nettdating dinner du  flere artikler med tips om nettdating. 

Chat

Nettdating sin chat har bestemte åpningstider, slik at du kan være sikker på å treffe noen du kan chatte med. Bestemte åpningstider på en chat gjør at det blir flere medlemmer å velge å chatte mellom. 

Forum

Nettdating har også et forum hvor du kan delta i diskusjoner innen forskjellige temaer. 

Megafon

Ved å bruke megafonen kan du få  en ekstra profilering, og skrive litt om det som opptar deg. Megafoninnlegget vises øverst på alle sider, og er det mange meldinger, alterneres det mellom de forskjellige meldingene.

Varslingstjeneste på telefon

Nettdating lar deg få velge om du vil varsles på mobil når du har fått nye meldinger eller nye venneforespørsler mm. 

Pris

Det finnes bare èn type medlemsskap og dette gir deg tilgang til alle funksjoner og benytte tjenesten fullt ut. Det er ingen bindingstid på medlemsskapet. Månedsprisen foreløbig er på rundt 39 kroner.