Møteplassen

Møteplassen

Møteplassen åpnet i Norge oktober 2003, og har siden det vokst kontinuerlig. Møteplassen er i dag en av Nordens største datingsiter med mer enn 140 000 aktive medlemmer i Sverige og Norge. 

Møteplassen

Rating:
Du har stemt vellykket. Beklager, du kan bare stemme en gang.

Fordeling av kjønn og alder

På Møteplassen er ca  48% kvinner og 52% menn. Omkring 90% av medlemmene på Møteplassen er over 25 år. Det er 18 års aldersgrense for medlemskap. 

Alle samfunnsgrupper er representert, og medlemmene på Møteplassen er sosiale og trivelige mennesker som er ute etter nye venner eller en ny kjærlighet. Møteplassen hevder at de aller fleste alt har en stor vennskapskrets som de vil utvide ytterligere.

Aktiviteter og treff

På Møteplassen finnes en mengde ulike innbydelser til diverse aktiviteter. Det kan være alt fra spaserturer, kino eller reiser, til pubtreff og restaurantbesøk. Det finnes som regel noe i ens egen nærhet som kan være interessant på.

Stor medlemsbase

Du kan søke aktivt etter nye kontakter over hele Sverige og Norge eller i ditt nærområde. Møteplassen hevder de har mer enn 140 000 medlemsider å titte på, og at de fleste medlemmene har bilder på sine profilsider. Du kan bli kontaktet av andre som tror at du kan være en hyggelig person. Møteplassen er til for at du lett skal finne nye venner. På Møteplassen får du selv designe din egne side der du kan presentere deg med ord og bilder.

Priser

Prisene her er kun veiledende.

VIP-medlem

6  måneder   1074 kr Per måned: 179 kr
3  måneder 897 kr Per måned: 299 kr
1  måneder 349 kr Per måned: 349 kr

Legg til PlussVIP

99 kr/mnd

Med PlussVip kan alle medlemmer, også de uten VIP-medemskap, lese og svare på dine meldinger. Du kan kontakte alle!