Sukker

Sukker

Sukker hevder de er Norges største datingnettsted og legger vekt på at de er et rent norsk selskap. Sukker har relasjonstester som hjelper deg å komme i kontakt med andre medlemmer som interesserer deg.

Sukker

Rating:
Du har stemt vellykket. Beklager, du kan bare stemme en gang.

Matchsystem

Sukker er svært stolte av matchsystemet de har utviklet. Sukker mener at det unike med dette matchsystem er at hver brukers erfaring av hva som fungerer, eller ikke fungerer, kan inkluderes for å skape en så realistisk matchtall som mulig. Dette gjøres ved at hver bruker bestemmer hvor stor vekt hver enkelt egenskap skal ha i matchtallsberegningen.

Sukker hevder det er rangeringslisten som er kjernen i Sukker systemet. Det er 70 gjennomarbeidete og nøye utvalgte spørsmål som står til grunn for listen.  Disse spørsmålene er både tradisjonelle og tidløse, men også mer moderne og utfordrende enn det du har sett tidligere. De omfatter alt fra interesser, verdier og personlighet til stabilitetskritiske parametere som roller, sjalusi, seksuelle preferanser og mellommenneskelige særtrekk.

Dating på mobilen

Sukker lanserer nå en egen webside/app som er spesialtilpasset Iphone (og snart Android). Mye kommer etter hvert, men foreløpig kan du gjøre følgende: 

  • Se profiler og matchinglister
  • Lese og sende meldinger
  • Se albumbilder
  • Se MatchTre
  • Lese forumet 

Videochat

Sukker har også en video chat du kan bruke til å kontakte andre. Her kan du tekste interaktivt, og i tillegg få lyd og bilde som på en avansert videotelefon.

Diskusjonsforum

På Sukker sitt forumet kan du møte likesinnede for spennende diskusjoner. Forskjellige temaer blir tatt opp her, slik som singeltilværelsen, flørting og dating,  i tillegg til mye annet. Du kan selv velge om du vil poste slik at din profil blir synlig, eller om du vil være anonym.

Oppslagstavle

Sukker tilbyr også en oppslagstavle hvor du kan invitere til date, til felles turer eller arrangementer. Alt hva du måtte ønske. 

SMS tjenester

Det er mulig å sende og motta SMS på samme måte som e-post, anonymt med ditt kallenavn. For å unngå å få SMS meldinger når du ikke vil bli forstyrret, kan du selv bestemme i hvilket tidsintervall du ønsker å motta meldinger. 

Priser

Du kan kontakte alle med VIP+, men kun få meldinger fra de du kontakter. Her vil gratisbrukere først se profilteksten din når du kontakter dem. Prisene listed her er kun veiledende.  

6 måneder  594 kr Per måned: 99  kr
3 måneder 477 kr Per måned: 159 kr 
1 måned 209 kr Per måned: 209 kr

Med SUPER kan du kontakte alle og alle kan kontakte deg.  

6 måneder  798 kr Per måned: 133  kr
3 måneder 537 kr Per måned: 179 kr 
1 måned 269 kr Per måned: 269 kr