Prime-date

Prime-date

Dette nettstedet er for mennesker som ikke nødvendigvis ønsker seg en partner, men en som har samme verdier som dem selv, og noen de kan oppleve moro og lidenskap med. Prime-Date ønsker at medlemmene skal være åpne ovenfor hva et nytt bekjentskap skal utvikle seg til. Det kan føre til tette vennskap, den store kjærligheten eller et fast forhold.

Prime-date

Rating:
Du har stemt vellykket. Beklager, du kan bare stemme en gang.

Ikke nødvendigvis fast partner

Det spesielle med Prime-Date er medlemmene. Prime-Date retter seg mot voksne mennesker som fortsatt synes det er morsomt å flørte og inngå lidenskapelige forbindelser selv om de ikke lenger er tenåringer. Medlemmene hos Prime-Date ønsker å leve et aktivt liv. De er åpne, har over gjennomsnittet høy utdanning, fordomsfrie og moderne. Det har også stått i mediene at Prime-Date har reklamer som sier "Vil du være utro?", så denne gruppen trekker nok til Prime-date også. 

Seriøst

Prime-Date legger stor vekt på fortrolighet og seriøsitet. Alle personlige data blir behandlet strengt fortrolig. Andre medlemmer vil kun kunne se informasjon som du selv velger å frigi. På den måten kan du gjøre deg kjent med Prime-Date på en helt uforpliktende og anonym måte. Du tar kun kontakt med de medlemmene som du synes virker sympatiske og som du gjerne vil bli bedre kjent med

Fordeling av Medlemmer

I følge Prime-Date er fordelingen av kjønn,  53% kvinner og 47% menn. 

Hvem er Prime-Date for?

På Prime-Date treffes voksne mennesker som liker og flørte og som ønsker å bli kjent med andre mennesker på en enkel måte. Medlemmene hos Prime-Date stiller høye krav både til seg selv, partnere og til livet. Registrer deg hos Prime-Date dersom du er på jakt etter nye venner, et fast forhold eller livets store kjærlighet. 

PrimeDate er hverken en datingportal for ungdom eller et chatteforum. Dersom du kun ønsker å chatte og utveksle bilder med andre medlemmer, er Prime-Date ikke stedet for deg. De fleste medlemmene hos Prime-Date ønsker å treffe de de har kontakt med i virkeligheten. Dersom du kun er på jakt etter en ektefelle, anbefaler Prime-date deg et annet nettsted som nettopp har spesialisert seg på den typen kontakt. I følge Prime-date er deres medlemmer ofte ikke så klare for et fast forhold, men liker å møte nye bekjentskaper med et åpent sinn og søker venner, fortrolige, livsledsagere eller livets store kjærlighet.

Pris

Prisene her er kun veiledende.

12  måneder   2388 kr Per måned: 199 kr
6  måneder 1794 kr Per måned: 299 kr
3  måneder 1047 kr Per måned: 329 kr